Opleiding tot reisadviseur 

Is reizen jouw passie en wil jij ook van jouw passie jouw werk maken? Wij scholen je om tot zelfstandig reisadviseur!

Speciaal voor iedereen die geen of weinig ervaring heeft in de reisbranche hebben wij de Personal Travel Academy opgericht. Wij bieden jou de mogelijkheid om alles wat je nodig hebt in korte tijd te leren en helpen je met het opzetten van jouw eigen bedrijf. We hebben verschillende opleidingen, voor elk ervaringsniveau een passend programma, waarmee je gegarandeerd als zelfstandig reisadviseur aan de slag kunt. Personal Touch Travel is met de Personal Travel Academy een erkend leerbedrijf volgens de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). 

Onze Personal Travel Academy is uniek

De opleiding via de Personal Travel Academy is helemaal gericht op het vak van zelfstandig reisadviseur en is de enige opleiding waar je leert om de theorie direct in de praktijk toe te passen. Ook als je geen of weinig ervaring in de reisbranche hebt. In korte tijd leer je alle ins en outs van de reiswereld en alles wat je nodig hebt voor het verkopen van reizen. We bieden zowel een voltijdopleiding (3 maanden) als een deeltijdopleiding (6 maanden) aan.

Lees hieronder alles wat je moet weten over onze opleiding tot zelfstandig reisadviseur.

 

Klik hier om vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.