18maart2018

Franchisebijeenkomst en jubilarissen

Franchisebijeenkomst en jubilarissen

Afgelopen vrijdag was onze halfjaarlijkse franchisebijeenkomst waarin we opnieuw zes jubilarissen in het zonnetje hebben gezet!

Vrijdag 16 maart was het weer tijd voor onze halfjaarlijkse franchisebijeenkomst. Dit keer zijn we uitgeweken naar de prachtige boerderij De Bronckhorsthoeve in Brummen. Onze reisadviseurs zijn weer helemaal op de hoogte van het laatste nieuws van zowel het hoofdkantoor als de aanwezige leveranciers. Ook hebben we met trots stil gestaan bij de zes reisadviseurs die dit jaar alweer 10 jaar bij ons zijn aangesloten. Tijdens het plenaire gedeelte van onze bijeenkomst zijn de jubilarissen uitgebreid gefeliciteerd. Op de foto v.l.n.r. zie je Saskia Veenhuijs (directeur operationele zaken en recruitment), Arjan Kastelein (algemeen directeur) en de jubilarissen Helen Brinkhuis, Alice Openeer, Kim Evers, Lilian Braber en Sandra Jebbink. Sharon Meijer kon helaas niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn.


Wil jij ook bij onze franchisebijeenkomsten aanwezig zijn? Sluit je dan aan als reisadviseur bij Personal Touch Travel!

 

< vorig bericht         volgende bericht >
RECENTE BERICHTEN
18 maart 2018
Franchisebijeenkomst en jubilarissen
Lees meer »
8 januari 2018
Nieuwe reisadviseurs aangesloten
Lees meer »
2 oktober 2017
Nieuwe huisstijl
Lees meer »
Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!

Maandelijks stellen we een nieuwsbrief samen met de beste aanbiedingen van alle touroperators en airlines waarmee we werken. Abonneer je ook, zo weet je zeker dat je straks niet te laat bent!


Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.