2oktober2017

Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl

Een bijzonder moment in ons 10-jarig bestaan. Ons logo en huisstijl is geheel veranderd op 2 oktober!

De afgelopen 10 jaar zijn jullie gewend geraakt aan ons oude logo met de blauwe wereldbol. Maar, we hebben op 2 oktober onze nieuwe huisstijl gelanceerd. Onze franchisenemers konden al een voorproefje nemen op 22 september, maar vanaf vandaag kunnen jullie het allemaal bewonderen. Een nieuw fris logo, wereldse kleuren en een compleet vernieuwde website. De nieuwe huisstijl ademt beleving en we hebben gekozen voor de pracht van de wereldse kleuren die je als reiziger op de bestemmingen aantreft. Wat is er leuker dan vooraf al vast in de stemming te komen van wat de reis gaat brengen? Verder verandert er niets. De reisadviseur waar je al jaren de reizen boekt is namelijk nog altijd dezelfde!

RECENTE BERICHTEN
18 maart 2018
Franchisebijeenkomst en jubilarissen
Lees meer »
8 januari 2018
Nieuwe reisadviseurs aangesloten
Lees meer »
2 oktober 2017
Nieuwe huisstijl
Lees meer »
Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!

Maandelijks stellen we een nieuwsbrief samen met de beste aanbiedingen van alle touroperators en airlines waarmee we werken. Abonneer je ook, zo weet je zeker dat je straks niet te laat bent!


Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.