Wat doet een zelfstandig reisadviseur?

Wat je nu misschien ook al doet voor vrienden en bekenden. Je zoekt reizen uit en boekt ze voor jouw klanten. Je bent zelfstandig ondernemer binnen de franchiseformule van Personal Touch Travel en dus niet in loondienst. Je profiteert van het voordeel van collectieve inkoop, marketing, administratie en automatisering. Jij houdt je bezig met jouw passie en kan rekenen op de ondersteuning en expertise van het hoofdkantoor. Je hebt geen vaste werktijden en werkt niet in een winkel of kantoor, maar vanuit huis. 

Wat zijn de voordelen van een Personal Touch Travel zelfstandig reisadviseur?

Het grote voordeel voor jou is dat je doet wat je leuk vindt. Door onze Personal Travel Academy word je er ook nog eens heel goed in. Je kan dus ook starten zonder reisbranche ervaring. Je werkt vanuit huis, deelt zelf je tijd in en het is dus prima te combineren met bijvoorbeeld een gezin. Een ander belangrijk voordeel: de instapkosten zijn zeer laag. Personal Touch Travel is tevens aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Het voordeel voor de klant is dat hij een vast aanspreekpunt heeft. Jij kent de klant, weet wat hij wil én wat hij niet wil. Je bezoekt de klant thuis en bent bereikbaar op momenten waarop anderen dat niet zijn. Door jouw expertise weet je de klant de juiste reis te bieden, de reis die bij zijn wensen past. Dat scheelt jouw klant heel veel tijd en jouw advies zorgt ervoor dat hij een passende reis boekt. Je bent er voor de klant vanaf het moment van oriënteren tot hij terugkomt en daarna.

Wie zijn mijn klanten?

Je bouwt een eigen klantenkring op waarvoor je reizen samenstelt en boekt. De meeste klanten komen uit je eigen netwerk van vrienden, familie, kennissen en relaties. Vaak bouw je zo via mond-tot-mondreclame en/of eigen promotieactiviteiten relatief snel een vaste klantenbasis op. Er zijn veel contactmomenten met de klant waardoor het opbouwen van een trouwe clientèle relatief gemakkelijk gaat. Ook word je hierin ondersteund en getraind.

Wat biedt Personal Touch Travel aan jou?

Personal Touch Travel is een franchiseformule die voorziet onder meer in de volgende middelen:

  • Een compleet mobiel werkstation met Macbook en draagbare printer
  • Ondersteuning van een professionele helpdesk op het gebied van automatisering
  • Advies en begeleiding bij het opstarten van jouw eigen onderneming
  • Een handboek met alle informatie over het franchisen en communicatie handboek
  • Ondersteunende middelen voor promotie van lokale marketingactiviteiten
  • Landelijke marketing en promotie (bijvoorbeeld via de website en andere marketingacties)
  • Een eigen webpagina
  • Studiereizen en vier conferenties in binnen- en buitenland
  • Een besloten intranet omgeving met alle informatie om je onderneming tot een succes te brengen
  • PETRA, ons boekingssysteem die jou en je klant helpt naar het beste aanbod.

Sluit jij je ook aan als zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel?

Ben jij na het lezen van alles enthousiast geworden en heb je al ervaring in de reisbranche? Meld je dan aan voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via dit aanmeldformulier. We nemen dan direct contact met je op! Je kunt ons uiteraard ook bellen of mailen via ons contactformulier voor een afspraak. 


Heb jij al ervaring in de reisbranche, maar ben je er al jaren uit en wil je toch graag zelfstandig reisadviseur worden? Dan kun je je aanmelden voor onze verkorte opleiding. Via onze unieke Personsal Touch Quick Start module kun je in no-time aan de slag bij Personal Touch Travel!
 

De Personal Travel Academy biedt tot slot een volledige opleiding van 3 maanden of 6 maanden wanneer je helemaal nieuw in de reisbranche wilt starten!

 

Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.