Personal Touch Academy  

Is reizen jouw passie en wil jij ook van jouw passie jouw werk maken? Wij scholen je om tot zelfstandig reisadviseur!


Speciaal voor iedereen die geen of weinig ervaring heeft in de reisbranche hebben wij de Personal Touch Academy opgericht. Wij bieden jou de mogelijkheid om alles wat je nodig hebt in korte tijd te leren en helpen je met het opzetten van jouw eigen bedrijf. We hebben verschillende opleidingen, voor elk ervaringsniveau een passend programma, waarmee je gegarandeerd als zelfstandig reisadviseur aan de slag kunt.

Onze Academy is uniek.

De Personal Touch Academy is helemaal gericht op het vak zelfstandig reisadviseur en is de enige opleiding waar je leert om de theorie direct in de praktijk toe te passen. Ook als je nog geen of weinig ervaring in de reisbranche hebt. In korte tijd leer je alle ins en outs van de reiswereld en alles wat je nodig hebt voor het verkopen van reizen.

 

Wil jij meer weten over de opleiding tot zelfstandig reisadviseur via de Personal Touch Academy? Kies hieronder voor één van de mogelijkheden die bij jou past!

 

 

 

 

 

 

De Personal Touch Academy trainers

De uitdaging van het trainen is niet alleen het overbrengen van kennis en vaardigheden, maar vooral het opbouwen van een fijne relatie met de deelnemersgroep. Een goed contact en een prettige sfeer zijn essentieel voor het stimuleren van het leerproces.

 

Voor meer informatie ga je naar InCompany en onze Academy.

 

Onze trainers

 

   

 

Vraag nu ons informatiepakket aan!

Stuur mij vrijblijvend informatie over de Personal Touch Travel Academy

 

Twijfel je nog? bekijk onze checklist!

 

Wil jij een eigen bedrijf starten en heel graag werken in de reisbranche? Zijn onderstaande punten voor jou van toepassing? Dan is de Personal Touch Travel Academy voor jou gemaakt!

 

 

Je hebt een passie voor reizen, maar geen diploma of ervaring in de reisbranche
Je vindt het leuk om een eigen bedrijf te starten
Je hebt veel reiservaring of je wilt je hierin ontwikkelen
Je bent klantgericht
Je hebt ervaring in de verkoop of je wilt dit graag leren
Je bent een doorzetter en zet graag je tanden in iets nieuws
Je wil er helemaal voor gaan


Wil je nog meer weten? klik hier

 

Onze Academy is uniek.

Helemaal gericht op het vak zelfstandig reisadviseur en de enige opleiding waar je ook leert om de theorie direct in de praktijk toe te passen. Ook als je nog geen of weinig ervaring in de reisbranche hebt. In korte tijd leer je alle ins en outs van de reiswereld en alles wat je nodig hebt voor het verkopen van reizen.

Van trainers uit de praktijk.

We werken samen met InCompany al twintig jaar hét trainingsbureau in de reisbranche, zij weten wat er speelt in de branche. Zijn al jaren de partner van Travmagazine voor de verkiezing beste Zelfstandig reisadviseur van Nederland. Coachen zra’s om alles uit hun bedrijf te halen. Helpen hen te groeien en te ontwikkelen. De trainers van InCompany delen met veel plezier en enthousiasme hun kennis van het vak zelfstandig reisadviseur met de deelnemers van de Personal Touch Travel Academy.

Je leert veel!

Je leert alle belangrijke informatie van de bestemmingen over de hele wereld. Over de systemen die je gebruikt om reizen uit te zoeken en te boeken. Hoe je een verkoopgesprek voert, een reisvoorstel schrijft, zelf reizen samenstelt. Maar o.a. ook over marketing, netwerken, het schrijven van een ondernemersplan en timemanagement. Je leert niet alleen hoe je reizen verkoopt, maar ook de facetten van het ondernemerschap. De Personal Touch Travel Academy biedt jou een vast aanspreekpunt dat je altijd kunt bellen of mailen voor al je vragen.

Wij blijven je steunen

Na deze periode ben je overigens ook in vertrouwde handen: je kunt met al je vragen over boekingen, administratie, ICT en marketing terecht bij het hoofdkantoor van Personal Touch Travel. Een vraag over een offerte, de beste reisroute voor jouw klant of een vraag over de systemen? Geen vraag is ons supportteam te gek! Een gerust gevoel!

 Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds