Wat doet een zelfstandig reisadviseur?

De zelfstandig reisadviseurs van Personal Touch Travel richten zich op maatwerk voor reizen over de hele wereld, van een avontuurlijke rondreis tot een luxe stedentrip. Via een reisadviseur krijgt de klant een reisvoorstel op maat waar en wanneer het uitkomt. Reisadvies wordt op deze manier steeds meer onderdeel van de totale reisbeleving en dat vinden wij prachtig.

Je doet dus wat je nu misschien ook al doet voor vrienden en bekenden. Je zoekt reizen uit en boekt ze voor jouw klanten. Je bent zelfstandig ondernemer binnen de franchiseformule van Personal Touch Travel en dus niet in loondienst. Je profiteert van het voordeel van collectieve inkoop, marketing, administratie en automatisering. Jij houdt je bezig met jouw passie en kan rekenen op de ondersteuning en expertise van het hoofdkantoor. Je hebt geen vaste werktijden en werkt niet in een winkel of kantoor, maar vanuit huis.

Wat zijn de voordelen van een Personal Touch Travel zelfstandig reisadviseur?

Het grote voordeel voor jou is dat je doet wat je leuk vindt. Door onze Personal Travel Academy word je er ook nog eens heel goed in. Je kunt zelfs starten zonder ervaring in de reisbranche. Je werkt vanuit huis en deelt zelf je tijd in. Je kunt je werk dus prima combineren met, bijvoorbeeld, een gezin. Een ander belangrijk voordeel: de instapkosten zijn zeer laag. Personal Touch Travel is tevens aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Het voordeel voor de klant is dat hij een vast aanspreekpunt heeft. Jij kent de klant, weet wat hij wil én wat hij niet wil. Je bezoekt de klant thuis en bent bereikbaar op momenten waarop anderen dat niet zijn. Door jouw expertise weet je de klant de juiste reis te bieden, de reis die bij zijn wensen past. Dat scheelt jouw klant heel veel tijd en jouw reisadvies zorgt ervoor dat hij een passende reis boekt. Je bent er voor de klant vanaf het moment van oriëntatie tot aan diens terugkomst vanuit de vakantiebestemming.

Wie zijn mijn klanten?

Je bouwt een eigen klantenkring op voor wie jij reizen samenstelt en boekt. De meeste klanten komen uit je eigen netwerk van vrienden, familie, kennissen en relaties. Vaak bouw je via mond-tot-mondreclame en/of eigen promotieactiviteiten snel een vaste klantenbasis op. Er zijn veel contactmomenten met de klant waardoor het opbouwen van een trouwe clientèle relatief gemakkelijk gaat. Ook op dit gebied word je bij de Personal Travel Academy ondersteund en getraind.

Wat biedt Personal Touch Travel aan jou?

Personal Touch Travel is een franchiseformule die voorziet onder meer in de volgende middelen:

 

  • Ondersteuning van een professionele helpdesk op het gebied van automatisering
  • Advies en begeleiding bij het opstarten van jouw eigen onderneming
  • Een handboek met alle informatie over het franchisen en communicatie handboek
  • Ondersteunende middelen voor promotie van lokale marketingactiviteiten
  • Landelijke marketing en promotie
  • Een eigen webpagina
  • Studiereizen en conferenties in binnen- en buitenland
  • Een besloten intranet omgeving met alle informatie om jouw onderneming tot een succes te brengen
  • PETRA, ons boekingssysteem die jou en je klant helpt naar het beste aanbod.

Sluit jij je ook aan als zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel?

Ben jij na het lezen van alles enthousiast geworden en heb je al ervaring in de reisbranche? Meld je dan aan voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via dit aanmeldformulier. We nemen dan direct contact met je op! Je kunt ons uiteraard ook bellen of mailen voor een afspraak. 


Heb jij al ervaring in de reisbranche, maar ben je er al jaren uit en wil je toch graag zelfstandig reisadviseur worden? Dan kun je je aanmelden voor onze verkorte opleiding. Via onze unieke Personsal Touch Quick Start module kun je in no-time aan de slag bij Personal Touch Travel!
 

De Personal Travel Academy biedt tot slot een volledige opleiding van 6 maanden wanneer je helemaal nieuw in de reisbranche wilt starten!

 

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.