Wat doet een zelfstandig reisadviseur?

Wat je nu misschien ook al doet voor vrienden en bekenden. Je zoekt reizen uit en boekt ze voor jouw klanten. Je bent zelfstandig ondernemer binnen de franchiseformule van Personal Touch Travel. Je profiteert dus van het voordeel van collectieve inkoop, marketing en administratie. Jij houdt je bezig met jouw passie en kan rekenen op de ondersteuning en expertise van het support team. Je werkt vanuit huis en deelt zelf je tijd in.

Voordelen Personal Touch Travel zelfstandig reisadviseur

  • Start met of zonder reiservaring
  • Vanuit elke woonplaats
  • Zeer lage instapkosten
  • Deel je eigen tijd in en werk vanuit huis

Wil je meer weten hoe het werkt?

Klik door naar deze pagina voor meer informatie.

Sluit jij je ook aan als zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel?

Ik heb al ervaring in de reisbranche! Wat doe ik dan? Als je al ervaring hebt en al een aantal jaren hebt gewerkt in de reisbranche kan je je aanmelden voor een oriënterend gesprek. Je kunt ons uiteraard bellen voor een afspraak of het aanmeldformulier insturen met je gegevens. Dan nemen we direct contact met je op. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Ik wil heel graag beginnen maar ik heb al jaren niet meer in de reisbranche gewerkt. Kan ik mij dan ook aansluiten als zelfstandig reisadviseur? Ja, dat kan zeker! Hiervoor kan je je aanmelden bij de Personal Touch Travel Academy en kan je via onze unieke Quick Start module in no-time aan de slag bij Personal Touch Travel!

De Personal Touch Travel Academy biedt tot slot een volledige opleiding van 3 maanden of 6 maanden wanneer je helemaal nieuw in de reisbranche wilt starten!

 

Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds