Wat doet een zelfstandig reisadviseur?

Wat je nu misschien ook al doet voor vrienden en bekenden. Je zoekt reizen uit en boekt ze voor jouw klanten. Je bent zelfstandig ondernemer binnen de franchiseformule van Personal Touch Travel en dus niet in loondienst. Jij houdt je bezig met jouw passie en kan rekenen op de ondersteuning en expertise van het hoofdkantoor. Je hebt geen vaste werktijden en werkt niet in een winkel of kantoor, maar vanuit huis, deelt zelf je tijd in en het is dus prima te combineren met bijvoorbeeld een gezin.

Wie zijn jouw klanten?

Je bouwt een eigen klantenkring op waarvoor je reizen samenstelt en boekt. De meeste klanten komen uit je eigen netwerk van vrienden, familie, kennissen en relaties. Vaak bouw je zo via mond-tot-mondreclame en/of eigen promotieactiviteiten relatief snel een vaste klantenbasis op. Er zijn veel contactmomenten met de klant waardoor het opbouwen van een trouwe groep clientèle relatief gemakkelijk gaat. Ook word je hierin ondersteund en getraind.

Wat zijn de voordelen van een Personal Touch Travel zelfstandig reisadviseur?

Het grote voordeel voor jou is dat je doet wat je leuk vindt. Door onze Personal Travel Academy word je er ook nog eens heel goed in. Je kan dus ook starten zonder reisbranche ervaring. Een ander belangrijk voordeel: de instapkosten zijn zeer laag, je profiteert van het voordeel van collectieve inkoop, marketing, administratie en automatisering. Personal Touch Travel is tevens aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Hierdoor hebben je klanten alle belangrijke zekerheden voor een onbezorgde vakantie.

Het voordeel voor jouw klant is dat hij een vast aanspreekpunt heeft. Jij kent je klant, weet wat hij wil én wat hij niet wil. Je bezoekt de klant thuis en bent bereikbaar op momenten waarop anderen dat niet zijn. Door jouw expertise weet je de klant de juiste reis te bieden, de reis die bij zijn wensen past. Dat scheelt jouw klant heel veel tijd en jouw advies zorgt ervoor dat hij een passende reis boekt. Je bent er voor de klant vanaf het moment van oriënteren tot hij terugkomt en daarna.

Wat biedt Personal Touch Travel aan jou?

Personal Touch Travel is een franchiseformule die voorziet onder meer in de volgende middelen:
 • Advies en begeleiding bij het opstarten van jouw eigen onderneming
 • Een compleet mobiel werkstation in de vorm van een Macbook
 • Ondersteuning door een professionele helpdesk op het gebied van automatisering
 • Een handboek met alle informatie over het franchisen en communicatie handboek
 • Ondersteunende middelen voor promotie van lokale marketingactiviteiten
 • Landelijke marketing en promotie (bijvoorbeeld via de website en andere marketingacties)
 • Een eigen webpagina
 • Studiereizen en vier franchisebijeenkomsten per jaar (landelijk en/of regionaal)
 • Een besloten intranetomgeving met alle informatie om je onderneming tot een succes te brengen
 • PETRA, ons geavanceerde boekingssysteem die jou en je klant helpt naar het beste aanbod
 • Regelmatig worden er trainingen georganiseerd om jezelf als ondernemer te ontwikkelen


Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.