Pioniers van het nieuwe reisadvies

Reisprofessional en visionair Harry Aarsse had 12 jaar geleden al door dat stenen reisbureaus niet het eeuwige leven hebben en online reisaanbieders allesbehalve persoonlijk zijn. Hij wist dat de tijd rijp was voor een nieuwe een creatieve marktbenadering.

 

Door het bundelen van individuele kennis, motivatie en ondernemerschap van ervaren reisprofessionals ontstond in 2006 de eerste Nederlandse franchiseonderneming van zelfstandige reisadviseurs: Personal Touch Travel. Ruim 12 jaar later is het handjevol aangesloten reisadviseurs uitgegroeid tot ongeveer 135 zelfstandige reisadviseurs, oftewel mobiele reisbureaus, verspreid door heel Nederland.  

 

Personal Touch Travel biedt de beste ondersteuning, heeft een intelligent verdienmodel, beschikt over een hoogwaardige eigen opleiding en is in het bezit van innovatieve tools. 

Onze missie

Het creëren van het allerbeste werkveld (boordevol kennis, tools & ondersteuning), waarin onze reisadviseurs elke dag opnieuw kunnen excelleren en daarmee de wensen van hun klanten kunnen overtreffen. Daarnaast willen we het leukste/tofste en coolste reisbedrijf zijn om mee te werken! 

Ons team

Wij van het hoofdkantoor staan voor jou klaar:

Arjan Kastelein

Managing Director

Mijn 'personal touch': Naast mijn uitgebreide landen- en productkennis help ik onze ondernemers graag met het verhogen van het rendement van hun onderneming!

 

Saskia Veenhuijs

Operations & Recruitment

Mijn ‘personal touch’: Ik heb ruim 20 jaar ervaring als filiaalmanager van reisbureaus en ken de klappen van de zweep als het gaat om trainingen en opleidingen!

Thea van Spaandonck

Recruitment & Zelfstandig reisadviseur

Mijn 'personal touch': Nieuwe ondernemers enthousiast maken en opleiden tot succesvolle zelfstandig reisadviseurs!

Lianne Schilderman

Marketing & Communication

Mijn ‘personal touch’: De persoonlijke ondersteuning op het gebied van Marketing, Communicatie en in het bijzonder Social Media.

Peter van Gerven

Product & Finance

Mijn ‘personal touch’:”No stone is left unturned” als het gaat om het leveren van de ultieme ondersteuning bij de administratieve afhandeling.

Sally Chow

Franchise Support

Mijn ‘personal touch’: De persoonlijke ondersteuning op het gebied van BAS en ons intranet.

Audrey van der Werf

Franchise Support

Mijn ‘personal touch’: De persoonlijke ondersteuning op het gebied van administratieve afhandeling.

Jeremy van Baggum

Franchise Support

Mijn ‘personal touch’: Geen succes zonder goede support. De administratieve ondersteuning bieden bij de gemaakte boekingen.

Neem contact met ons op

Personal Touch Travel
President Kennedylaan 19
2517 JK Den Haag
   route

    088-3500305
KvK: 27376510
BTW nr: NL 8170.77.741.B01

Bank ING: 67.04.23.556
IBAN/SEPA Nummer: NL17INGB0670423556
BIC Nummer: INGBNL2A

Hier vind je ons!

Wil je ons bezoeken? Hieronder zie je waar de President Kennedylaan nummer 19 precies is.

Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.